HAEMME TÄYSI-IKÄISIÄ MUSIKAALIESIINTYJIÄ

KEVÄÄN 2022 GREASE -SUURMUSIKAALIIN

Kiitos kaikista hakemuksista! Hakemus on päättynyt 23.7.2021.Ensi keväänä rokataan ja säihkytään jälleen, kun rakastettu GREASE -musikaaliklassikko saa ensi-iltansa 22.4.2022 Helsingin Messukeskuksen Amfi-teatterissa. Musikaalin käsikirjoitus, sävellys ja sanoitus on Jim Jacobsin ja Warren Caseyn käsialaa. Musikaalin ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Marco Bjurström ja Peter Pihlström ja puvustuksesta Teemu Muurimäki.Suomennos on Mikko Koivusalon.


GREASE on AMFI Musicals Oy:n seuraava suurtuotanto ja jatkaa menestysmusikaalien MAMMA MIA!:n ja We Will Rock You:n viitoittamalla tiellä kohti Suomen suurimpia musikaalielämyksiä.

 

Kaikille avoimet koe-esiintymiset rooleihin järjestetään 15.-16.8.2021 Helsingissä. Tarkemmat tiedot hakutilaisuudesta lähetetään hakijoille kesäkuun alusta alkaen (mitä aiemmin haet mukaan, sitä aiemmin saat lisätietoja).

 

15.-16.8. koe-esiintymisessä etsimme musikaaliesiintyjiä seuraaviin rooleihin:

 

  • Danny Zuko (tenori)
  • Sandy Dumbrowski (sopraano)
  • Burger Palatsin pojat: Kenickie (tenori), Roger (tenori), Doody (tenori), Sonny Latierri (baritoni)
  • Pinkit mimmit: Betty Rizzo (altto), Frenchy (altto), Marty (altto), Jan (altto)
  • Patty Simcox (altto)
  • Eugene Florczyk (tenori)

 

Kaikkien ylläolevien roolien näyttämöikä (stage age) on n. 18 -vuotta.

 

Lisäksi haemme näyttelijöitä aikuisrooleihin:

  • Miss Lynch
  • Vince Fontaine
  • Teen Angel (erittäin vahva vokalisti)

 

Pääset hakemuslomakkeeseen ala-olevaa nappia painamalla. Viimeinen hakemuspäivä on 23.7.2021 klo 23.59 mennessä. Mahdolliset lisätiedustelut: audition@greasemusikaali.fi.

 

Loput ensemblesta ja osa understudy-roolien näyttelijöistä tulevat StepUpin Skene -musiikkiteatterikoulun uudesta 18+ ryhmästä, jonka koe-esiintymiset pidetään 17.8.2021. Lisätiedot: https://www.stepupschool.fi/kaikki_koulutusohjelmat/skene-musiikkiteatterikoulu/

 

Musikaalin harjoituskausi on maalis-huhtikuu 2022. Ensi-ilta on 22.4.2022 ja esityskausi päättyy toukokuun lopussa, optiona kesäkuun toinen viikko.

 

Castingistä vastaa StepUp Oy, Skene -musiikkiteatterin koulutusohjelma / Meikku Ilander

(meikku@greasemusikaali.fi)

 

Musikaalin tuotannosta vastaa AMFI Musicals Oy / Johan Storgård (info@greasemusikaali.fi)