ESITYKSESTÄ


Yksi maailman rakastetuimmista musikaaleista tulee Messukeskus Amfi -teatteriin keväällä 2022 – lumoavampi kuin koskaan!

 Huumaavan kesäromanssin jälkeen jengin Burger Palace Boysien "kingi" Danny ja suloinen "naapurintyttö" Sandy löytävät yllättäen toisensa samasta koulusta, kun Sandyn perhe muuttaa kesän jälkeen naapurustoon. Muistot tapahtuneesta ovat parilla hieman erisuuntaiset, mutta voivatko he selviytyä teini-iän koettelemuksista ja löytää todellisen rakkauden uudelleen?


Grease on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock'n' rollia, kovia kundeja ja ihania mimmejä. Esitys on täynnä hyvää energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja ja huikeaa musiikkia täynnä hittejä, kuten Summer Nights, Greased Lightnin', Hope Hope Devoted to You ja You are the One I Want.


Musikaalin ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Marco Bjurström ja Peter Pihlström. Tämän uuden version herättää eloon tuoreet nuoret näyttelijät, jotka tuovat energiaa, elinvoimaa ja intohimoa musikaaliklasikkoon.


Kokoa oma Burger Palace -jengisi tai Pink Ladies tyttöryhmä ja tulkaa katsomaan ensi kevään suurmusikaali!
Esityksen kesto on noin 2 tuntia 40 minuuttia sisältäen väliajan.