ESITYKSESTÄ


Messukeskuksen AMFI -teatteri täynnä 50-luvun energiaa, yksi maailman rakastetummista musikaaleista lumoavampana kuin koskaan!


Huumaavan kesäromanssin jälkeen jengin Burger Palace Boysien "kingi" Danny ja suloinen "naapurintyttö" Sandy löytävät yllättäen toisensa samasta koulusta, kun Sandyn perhe muuttaa kesän jälkeen naapurustoon. Muistot tapahtuneesta ovat parilla hieman erisuuntaiset, mutta voivatko he selviytyä teini-iän koettelemuksista ja löytää todellisen rakkauden uudelleen?


Grease on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock'n' rollia. Esitys on täynnä hyvää energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja ja huikeaa musiikkia täynnä hittejä, kuten Summer Nights, Greased Lightning, Hopelessly Devoted to You ja You're the One That I Want.


Musikaalin ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Marco Bjurström ja Peter PihlströmSuurshowssa hurmuri-Dannya tähdittää Mikael Saari ja Olivia Newton-Johnin unohtumattomaksi taikomana Sandyna loistaa vuoden 2022 tangokuningatar Heta Halonen. Muissa rooleissa nähdään mm. Miitta Sorvali (Teen Angel) ja Krisse Salminen (Miss Lynch). Lavalla nähdään rautaista huippuammattiosaamista, joka varmistaa yleisölle maailmanluokan show-elämyksen. Sykähdyttävillä tanssi-, laulu-, ja näyttelijätaidoilla varustettuun musikaalinäyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Josefin Silén (Rizzo), Rosa Lindblom (Frenchie), Elisa Bryant (SWE) (Marty), Laurapeppi Väänänen (Jan), Ella Niinistö (Patty), Tuukka Raitala (Kenickie), Joona Saturi (Doody), Lassi Jämsä (Sonny), Ville Saarenketo (Roger) ja Saku Peippo (Eugene).


Kokoa oma Burger Palace -jengisi tai Pinkit Mimmit -ryhmä ja tulkaa katsomaan kevään suurmusikaali!


Esitys on suomeksi. Esityksen kesto on noin 2 tuntia 40 minuuttia sisältäen väliajan.